Fröccsöntő üzemünkben gyakorlati- és sorozatgyártási feltételek mellett a legutolsó részletig teszteljük az Önök számára kifejlesztett és legyártott szerszámot. Igény esetén az Önök gyártóberendezésén végzett próbagyártás és tesztgyártás segítségével biztosítjuk azt, hogy a szerszám optimálisan és a terveknek megfelelően teljesítse az összes, a folyamattal szemben felállított követelményt. Kiterjedt perifériális egységeink lehetővé teszik a nagy teljesítményű technikai műanyagok alkalmazását és az első kis sorozatok legyártását.

A sorozatgyártással kapcsolatos potenciális kockázatokat az ügyfél számára folytatott gyártásban a lehető legkisebbre csökkentjük. A legkorszerűbb méréstechnológiával pontosan bemérjük az elkészített szerszámok releváns paramétereit - egészen az Első minta vizsgálati jelentés (EMPB) elkészítéséig.

Igény alapján támogatást nyújtunk az Euroform szerszám végleges implementálásához az Önök gyártóüzemében és segítünk alkalmazástechnikusaik oktatásában.

A tulajdonképpeni sorozatgyártás megkezdését követően igény esetén lehetőség van arra, hogy After-Sales-csapatunk továbbra is támogassa Önöket és visszacsatolást adjon az Euroform-szerszám változatlan minősége és hatékonysága tekintetében.

Közös célunk: optimális termelékenység, maximális precízió és minőség a műanyag fröccsöntött munkadarab gyártásában – minden egyes darabnál, napról napra.

Tájékoztatjuk, hogy a weboldalunk „Sütiket“ használ. A „süti“ beállításokat bármikor megváltoztathatja böngészőjében.